Kolme muistorikkainta työtehtävää ja tämän päivän arkea

Jos minulta kysyttäisiin, mitkä työt ovat jääneet parhaiten mieleeni työvuosieni varrelta, kertoisin seuraavat:

Suvitanssit Saimaalla ja uivat vapaa-ajanmessut

Eniten työtä ja organiointia aiheutti uivat vapaa-ajanmessut ja Suvitanssit Saimaalla - projekti. Näyttelylaivana toimi valtamerilaiva M/S Sanna, joka kiersi seitsemässä Saimaan satamakaupungissa ja josta lähetettiin suorana lähetyksenä TV2 kanavalla Suvitanssit –ohjelma perjantaisin lähes kahden kuukauden ajan. Mukana oli myös sirkus. Mutta jo ennen kuin laiva ensimmäisen kerran irtaantui satamasta, se oli työllistyttänyt minua pitkään: olin myynyt näyttelyosastoja laivaan, sopinut televisioin kanssa lähetyksistä, järjestänyt lehdistötilaisuuksia ja sopinut paikallismainonnan ja radio-ohjelmat paikan päällä. Kiertueen ajan hoidin myös laivassa työskentelevien viidenkymmenen henkilön henkilöstöasiat.

Kesäkeittiö

Hauskin projektini on ollut MTV3 kanavalla viitenä kesänä tullut kesäkeittiö, jonka tuottajana toimin. Ostimme televisioista lähetysaikaa, palkkasimme tunnettuja kokkeja, jotka tekivät arkipäivisin ruokaa televisiossa ja hankimme ohjelmalle maksajat. Talven aikana myin ohjelma-aikaa elintarvikealan yrityksille ja kesällä hoidin kaikki kuvaus- ja muut järjestelyt.

Metsästysretki Uralille

Eksoottisin projektini on ollut Uralille järjestetty karhunmetsästys. Minun roolini matkan järjestelyissä oli hoitaa matkan markkinointi ja mainonta, etsiä paikallisia yhteiskumppaneita ja hoitaa matkan käytännön järjestelyt.

Tämän päivän arkea

Tänä päivänä tarjoan sekä pienempiä että isompia mainos- ja viestintäkokonaisuuksia yrityksille ja yhteisöille. Olkoon esimerkkinä Suomen Oppisopimuskouluttajat ry:lle tekemäni kokonaisuus.

Oppisopimus –lehti
Tuotimme oppisopimustoimistojen käyttöön lehden, jossa oli yhteinen runko, mutta jota kukin toimisto sai räätälöidä oman tarpeensa mukaan ja muokkasi siitä näköisensä.

Oppisopimusesite
Yhtenäinen esite, johon toimistot saivat omat yhteystietonsa.

Lehtimainokset
Tästä perusmateriaalista muokkasimme mainoksia toimistojen tarpeisiin; logot, erilaiset koot, yhteystiedot jne.

Radiomainos
Kaksi perusmainosta, joihin lisättiin toimistojen yhteystiedot.

Televisio
Tietoisku oppisopimuskoulutuksesta, Yle 1

Uivat vapaa-ajan messut ja Suvitanssit Saimaalla

Maukkaita aterioita tv-katselijoille kesäisessä luonnossa

Karhunkaatajat Uralilla

Point Media Finland Oy
Sepänkatu 3-5 E
00150 Helsinki
puh. 040 752 5870
email: liisa.hatakka@pointmedia.fi